De dagen worden weer korter. Het is dus extra belangrijk dat het licht op uw fiets en de fietsen van uw gezinsleden goed werkt. Laat ook gratis uw licht controleren en zo nodig repareren op 6 november!

Actie in Holland Rijnland op 6 november

Dit najaar organiseren de regiogemeenten, de Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland in de regio Holland Rijnland, samen met tientallen rijwielhandelaren weer een fietsverlichtingsactie. Bij de deelnemende rijwielhandelaren kunt u op de actiedag uw verlichting laten controleren. Als reparatie nodig is, hoeft alleen het materiaal te worden betaald en dus geen arbeidsloon. 

De regionale actiedag is op zaterdag 6 november 2021. Aansluitend is de actieweek van de campagne van maandag 8 tot en met zaterdag 13 november 2021.

In Oegstgeest vindt de fietsverlichtingsactie plaats bij de onderstaande rijwielhandelaren. In de aansluitende week tot en met 13 november kunt u ook nog bij de deelnemende rijwielhandelaren terecht. Zij geven dan 10% korting op de totale kosten (materiaal plus arbeidsloon) van reparatie van fietsverlichting.

Deelnemende rijwielhandelaren in Oegstgeest

  • Bike Totaal Van Hulst – Geversstraat
  • Bike Totaal Van Hulst – Lijtweg
  • Muyselaar fietsen – Jac P. Thijsselaan

Let op!

De boete voor onverlicht fietsen bedraagt €60. Zorg dus dat u goed verlicht en veilig de weg op gaat!