Het college heeft een gewijzigde paragraaf 24 (Eindtijden evenementen) van het Evenementenbeleid 2022 vrijgegeven voor inspraak.

Het betreft een wijziging van de eindtijd van het Midzomeravondfeest aansluitend op de Poldercross. Volgens de gewijzigde paragraaf mag dat feest tot 01:00 uur duren in plaats van tot 23:00 uur. Dit voorstel strekt tot uitvoering van de motie “Reparatie Evenementenbeleid” die op 26 januari jl. door de raad is aangenomen.

Gedurende de periode dinsdag 21 februari 2023 t/m dinsdag 28 maart 2023 ligt het document ter inzage bij de welkomstbalie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

Gedurende de inzageperiode kunt u een zienswijze indienen. Met een zienswijze laat u aan het college weten wat u vindt van dit (ontwerp-)besluit. U kunt uw zienswijze mondeling of schriftelijk indienen. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan door het sturen van een brief aan het college van B&W, Rhijngeesterstraatweg 13, 2342 AN Oegstgeest. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 071.

Bekijk het inspraakdocument (pdf, 102 kB)