Op woensdagavond 31 januari van 18:00 uur tot 21:30 uur bent u van harte welkom op het Cyber Event ‘Digitaal Veilig Ondernemen voor MKB'ers’ in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Deze avond belooft een informatief en boeiend programma met inspirerende spreker, Kees van der Spek.

Aanmelding is gesloten.

Met maar liefst één op de vijf ondernemers die slachtoffer worden van cybercriminaliteit, is het van essentieel belang om u bewust te zijn van deze dreiging.

Dit evenement richt zich specifiek op alle MKB’ers in Oegstgeest. Het Cyber Event ‘Digitaal Veilig Ondernemen voor MKB'ers’ brengt sectorexperts samen om de nieuwste trends, uitdagingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity te bespreken. We hopen u daar te zien, want uw bedrijf kan ook het volgende slachtoffer zijn!

Maximum aantal personen per bedrijf

We willen graag dat zoveel mogelijk MKB’ers naar het event kunnen komen. Daarom mogen er maximaal met twee personen per organisatie deelnemen.  

Foto- en videoregistraties

Tijdens het event zullen wij opnames maken die we onder andere zullen delen op social media, op de kanalen van het ondernemersplatform en op onze website, evenals die van onze partners. Aanmelden voor het event betekent dat u ermee akkoord gaat dat we deze beelden delen.

Programma

18:00u: Inloop met een hapje en een drankje

19:00u: Opening door Kees van der Spek en burgemeester Emile Jaensch

19:15u: Verhaal van cybercrime slachtoffer Xander Koppelmans: ‘Wat een cyberaanval werkelijk doet voor uw bedrijf’

19:45u: IT-expert Erik de Jong vertelt wat u kunt doen om uw bedrijf beter te beschermen tegen de digitale gevaren. (deel 1)

20:05u: Pauze

20:20u: IT-expert Erik de Jong vertelt wat u kunt doen om uw bedrijf beter te beschermen tegen de digitale gevaren. (deel 2)

20:45u: Accountmanager Cybercrime publiek-private samenwerking, Vincent Stittelaar, vertelt over politie inzet en aangifte

21:15u: Afronding door Kees van der Spek

21:30u: Afsluitende netwerkborrel

22:00u : Einde

Disclaimer

In het geval dat het evenement volledig is volgeboekt, willen wij u laten weten dat wij ons best doen om alle aanvragen tegemoet te komen. Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt, zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen en bevestigen dat u automatisch wordt overgezet naar de wachtlijst.