Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan Haarlemmertrekvaart 34 met identificatiecode NL.IMRO.0579.BPHaarlemmertv34-VA01, overeenkomstig artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, door de raad op 27 juni 2024 is vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken ter inzage van 11 juli 2024 tot 22 augustus 2024. Tegelijk met het bestemmingsplan ligt ook het besluit hogere waarden geluid ter inzage.

Het bestemmingsplan maakt het bouwen van 12 woningen en 3 ligplaatsen voor boten mogelijk op het westelijk deel van het Ganzeneiland. De randen van het plangebied krijgen een Groen bestemming, om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal te vinden op de landelijke website. Een papieren versie van het bestemmingsplan met bijbehorende stukken kan bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Ook het besluit hogere waarde ligt op het gemeentehuis ter inzage.

Beroep

Als u het niet eens bent met het besluit kunt u beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.