De huidige functionele openbare verlichting is verouderd en wordt vervangen door lagere lichtmasten en lantaarns in een groene kleur. Vanaf 25 oktober worden ca. 400 armaturen en 12 lichtmasten in de openbare ruimte vervangen. En vanaf 1 november nog eens 161 masten en 3 armaturen in Oranjepark.

De nieuwe duurzame ledverlichting wordt uitgevoerd in de warmste witte lichtkleur (2200 Kelvin) die verkrijgbaar is voor de toegepaste verlichtingsarmaturen. U kunt dit vergelijken met comfortabel en warmwit licht in een woonkamer. De verandering van geel/oranje licht naar de warmwitte lichtkleur zal even wennen zijn. Als u wil weten hoe de nieuwe openbare verlichting eruitziet, dan kunt u deze bekijken in de Frederik Hendriklaan nabij nr. 16 waar twee nieuwe lichtmasten zijn geplaatst.

Planning

Wij beginnen met de werkzaamheden vanaf 25 oktober en deze zullen in januari 2022 afgerond zijn. De werkzaamheden worden door firma Heijmans uitgevoerd.

Werkzaamheden

Wanneer de werkzaamheden in uw straat starten kunt u overdag hinder ondervinden. Dit zal zich beperken tot kortdurende stremming van een klein gedeelte in uw straat. De straat blijft ten alle tijden bereikbaar voor o.a. brandweer en ambulance. Wij realiseren ons dat er overlast wordt veroorzaakt en proberen deze periode zo kort mogelijk te houden. Bedankt alvast voor uw medewerking en begrip.

Op deze kaart kunt u zien waar de verlichting wordt vervangen.